Stort intresse för Ozilia® Migraine på Deutsche Schmerzkongress 2023 i Mannheim

Chordate presenterar Ozilia® (tidigare K.O.S) och migränstudien PM007 på Deutsche Schmerzkongress 18–21 oktober i Mannheim, en årlig kongress för Tyska smärtläkarförbundet med cirka 3500 medlemmar. 

– Tyskland är en viktig fokusmarknad för bolaget och vi noterar en helt ny nivå av intresse från delegaterna på kongressen. Det är tydligt att kännedomen om Ozilia® sprids alltmer och att vårt erbjudande har hög relevans, säger Anders Weilandt, vd Chordate Medical.

Studien presenteras under kongressen som poster av dr Charly Gaul och dr Florian Rimmele, två av fem studieledare i den tyska delen av studien, och dr Gaul redovisade även Ozilia® som ett läkemedelsfritt alternativ i sin föreläsning.

– Vi får kontinuerligt många leads från kliniker som vill veta mer om Ozilia® och även önskar börja erbjuda behandlingen till sina patienter, både i Tyskland och på våra andra nyckelmarknader, säger Anders Weilandt.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy