Chordates vd i ny intervju: ”Majoriteten av globala aktörer försörjer teknikportföljen genom uppköp”

Chordate Medicals vd Anders Weilandt berättar i en ny intervju med Direkt Studios bland annat om framgångarna på bolagets fokusmarknader, exitstrategin och företrädesemissionen vars teckningsperiod pågår 2 till 16 februari.

”Vi har en strategi som går ut på att vi först bygger tekniken och det är klart. Tekniken ska sedan skyddas och det är klart genom patent. Vi har gjort vetenskapliga bevis i flera steg, det är inte riktigt klart men tillräckligt klart. Och nu slutligen ska vi visa att det här går att sälja och att det finns en köpande marknad för det. Så det är hela vårt fokus […] Stora globala medtech- och läkemedelsaktörer försörjer sin teknikportfölj genom uppköp nästan uteslutande och vi vill vara ett sådant exempel, det är hela idén”, säger Anders Weilandt i intervjun.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy