”Nästa steg för Chordate” – Anders Weilandt presenterar på Aktieportföljen Live 6 dec

Tisdag 6 december presenterar Chordates vd Anders Weilandt på Aktieportföljen Live. Anders kommer bland annat att tala om den globala potentiella marknaden för bolagets migränbehandling, hur bolaget nu byggt en stadig vetenskaplig och patentskyddad bas, och vad nästa steg är – att skapa proof-of-concept på utvalda marknader.

Resultaten från Chordates migränstudie som offentliggjordes 8 september var en stor framgång för bolaget och visar på att K.O.S-behandlingen är lika bra eller bättre än läkemedelsbaserade alternativ, och utan oväntade bieffekter. Bolaget står nu inför nästa steg, att marknadsföra behandlingen på utvalda marknader som UK, Tyskland, Finland, Italien, och Israel.

 

Se Anders Weilandt på Aktieportföljen Live

När: 6 december, 10:40-11:10
Var: Livesändningslänk

Se Anders Weilandt presentera bolagets Q3-rapport, den framgångsrika multicenterstudien samt strategi framåt.

Se Anders Weilandt intervjuas av Biostock om studieresultaten från migränstudien.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy