”Vi är i mål med studien” – Anders Weilandt i intervju med Biostock

Nyhetstjänsten Biostock intervjuar vd Anders Weilandt, som berättar vad de senaste studieresultaten från migränstudien betyder, vad behandlingen kan göra för marknaden och vilka kliv närmare bolaget nu tar för en planerad exit.

 ”Det här är helt otroligt kolossalt stort för oss. Nu är vi i ett läge där vi bekräftat vad vi jobbat för i så många år”, säger Anders Weilandt i intervjun.

Den 3 november offentliggjordes de slutliga studieresultaten från Chordates migränstudie PM007, som visade på att K.O.S-behandlingens effekt är statistiskt signifikant. En stor framgång för bolaget.

”Den vetenskapliga bevisbilden har nu blivit otroligt förstärkt i och med detta, jag skulle säga att den är nästintill komplett i och med den här studien”, säger Anders i intervjun.

I intervjun berättar Anders Weilandt även hur behandlingsmetoden fungerar.

”Det är det som gör den så genial. Det är en relativt enkel medicinteknisk lösning på ett jättesvårt problem.”

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy