Så används Ozilia® Migraine

Ozilia® är ett smärtfritt och effektivt sätt att behandla kronisk migrän och rinit.

Ozilia® Migraine är sedan maj 2021 CE-märkt för förebyggande behandling av kronisk migrän hos vuxna över 18 år.

Så fungerar behandlingen

Ozilia®-behandlingen går ut på att en kateter med en liten ballong förs in i patientens näsa. Ballongen blåses upp och vibrerar sedan i en viss frekvens under cirka tio minuter. Detta görs i båda näsborrarna.

Din behandlande läkare eller sjuksköterska för in ballongen i en näsborre åt gången. Ballongen blåses sedan upp med ett lätt tryck och genom vibrationer stimuleras nervsystemet i och omkring näsan.

Ingen smärta

För att hålla katetern i rätt läge under hela behandlingen använder man ett huvudband under behandlingen. Detta gör det enklare för den ansvariga läkaren eller sjuksköterskan att hålla katetern på plats, samt mer skonsamt för patienten. Behandlingen kan upplevas som lite obehaglig, men är i det närmaste helt smärtfri. Effekten av behandlingen uppnås efter cirka en dag till några dagar, men varierar mellan patienter. Behandlingen bör upprepas enligt vår rekommendation beroende på indikation. 

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy