Våra patent

Chordate har 9 patentfamiljer som omfattar tre pågående ansökningar, samt 78 beviljade patent fördelade på 32 länder. Patentfamiljerna behandlar olika aspekter av vår teknologi och är konstruerade för bästa möjliga skydd för de uppfinningar som ligger till grund för våra produkter.

Unik idé

Grundidén att leverera nervstimulering med mekanisk vibration är i sig unik, likaså tekniken med en luftfylld ballong mot näsans slemhinna. Detta gör att relativt starka patent kunnat skrivas för att skydda uppfinningarna. Externa patentexperter har bedömt att vårt patentskydd sammantaget håller hög klass.

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy