Chordate Medical får första order från Schweiz till värde av ca 370 KSEK

Chordate Medicals regulatoriska partner och distributör i Schweiz och Liechtenstein, Neurolite AG, har lagt sin första order på Ozilia-produkter till ett ordervärde av cirka 370 KSEK. I samband med ordern meddelar Neurolite även att registreringen av Neurolite som regulatorisk representant för Chordate nu är klar.

– Registreringen innebär att Neurolite nu fritt kan sälja Ozilia Migraine i Schweiz och Liechtenstein, och det är givetvis glädjande att de direkt gör klart med en första order. Som jag tidigare sagt så ser vi en intressant potential för Ozilia i Schweiz och denna snabba process fram till en första order är bevis på detta, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

Chordate la till Schweiz som ny fokusmarknad för Ozilia-behandlingen och tecknade avtal med Neurolite AG som distributör och regulatorisk representant i Schweiz och Liechtenstein tidigare i juni.

Fler pressmeddelanden

Vi är ett svenskt medicintekniskt företag som är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Chordate har i över tio års tid utvecklat Ozilia® som bygger på Kinetic Oscillation Stimulation, en teknik för att behandla kronisk migrän och kronisk rinit. Vi har patent på Ozilia® i bland annat EU och USA.

Vanliga frågor finns det svar på i vår FAQ, vill du veta mer så hör av dig.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgivning för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

IR-kontakt