Chordate Medical i USA – migränstudiens resultat presenteras

Imorgon, lördag 17 juni, presenterar koordinerande studieledare dr Jan Hoffmann från Kings College i London de primära delarna av de slutliga resultaten från Chordate Medicals avgörande kliniska studie PM007 på American Headache Society Scientific Meeting. Chordates vd Anders Weilandt är på plats i Austin, Texas.

– Det är väldigt spännande, dels för att det är första gången studiens slutresultat presenteras på en kongress, dels för att det är första gången bolaget gör en aktivitet av det här slaget i USA, säger Anders Weilandt.

Förutom dr Hoffmanns föreläsning har Anders Weilandt möten med branschfolk och forskare under helgen. Deltagarna på kongressen består till stor del av specialister inom huvudvärk och migrän där majoriteten är från USA, men även med internationella besökare.

– Huvudfokus är givetvis presentationen och att fånga upp det förväntade intresset som den kommer att generera. Det är också viktigt att fortsätta bygga nätverk i industrin som finns representerade på den tillhörande utställningen.

Fler pressmeddelanden

Vi är ett svenskt medicintekniskt företag som är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Chordate har i över tio års tid utvecklat Ozilia® som bygger på Kinetic Oscillation Stimulation, en teknik för att behandla kronisk migrän och kronisk rinit. Vi har patent på Ozilia® i bland annat EU och USA.

Vanliga frågor finns det svar på i vår FAQ, vill du veta mer så hör av dig.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgivning för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

IR-kontakt