Chordate Medical på IHC 2023: ”stort intresse för Ozilia®”

Chordate Medicals monter var välbesökt under International Headache Congress i Seoul som ägde rum 14–17 september, och vd Anders Weilandt och Clinical Research & Medical Director Jan Hermansson hade fullt upp med att berätta om Ozilia® Migraine (tidigare K.O.S).

– Tack vare dr Hoffmanns poster och presentation samt att även andra presentatörer tog upp Ozilia® Migraine som ett alternativ i sina föredrag – i kombination med vår marknadsföring som sponsor av kongressen, så var trafiken i vår monter mycket tillfredställande, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

IHC 2023 var startskottet för Ozilia® Migraine, det nya varumärket för Chordate Medicals migränbehandling. Ozilia® ersätter K.O.S som varumärke på samtliga marknader där Chordate är aktiva.

– Vi fick under kongressen en tydlig kvittens på att Ozilia® Migraine ses som ett relevant läkemedelsfritt alternativ och att kännedomen om vår behandlingsteknik blev ordentligt spridd bland betydelsefulla kongressdeltagare. Vi kunde knyta värdefulla nya kontakter både i Europa och USA som har potential att leda till en intressant utveckling av vår affär, säger Anders Weilandt.
 

Fler pressmeddelanden

Vi är ett svenskt medicintekniskt företag som är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Chordate har i över tio års tid utvecklat Ozilia® som bygger på Kinetic Oscillation Stimulation, en teknik för att behandla kronisk migrän och kronisk rinit. Vi har patent på Ozilia® i bland annat EU och USA.

Vanliga frågor finns det svar på i vår FAQ, vill du veta mer så hör av dig.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgivning för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

IR-kontakt