Chordate presenterar Ozilia för nationella specialistföreningar från Tyskland, Schweiz & Österrike

Chordate Medical ställer ut på huvudvärkskongressen Dreiländertagung Kopfschmerz i Schweiz 25-27 april. Kongressen arrangeras gemensamt av specialistföreningarna från Tyskland, Schweiz och Österrike.

– Det är en utmärkt möjlighet för oss att visa och informera om Ozilia för ett stort antal migrän- och huvudvärksspecialister från tre betydande europeiska marknader vid ett och samma tillfälle, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

På kongressen samlas bland annat huvudvärksspecialister och neurologer för att diskutera och presentera bland annat den senaste utvecklingen inom migränbehandling, där neuromodulation är en av punkterna på agendan.

– Förutom att öka kännedomen om Ozilia för potentiella investerare och köpare av bolaget så är det självklart viktigt att vi fortsätter bearbeta professionen på olika marknader. Intresset för neuromodulation som behandlingsteknik för migrän bland specialister och neurologer växer, Ozilia är ett nytt och unikt behandlingsalternativ som allt fler utvärderar.

Läs mer om kongressen

Fler pressmeddelanden

Vi är ett svenskt medicintekniskt företag som är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Chordate har i över tio års tid utvecklat Ozilia® som bygger på Kinetic Oscillation Stimulation, en teknik för att behandla kronisk migrän och kronisk rinit. Vi har patent på Ozilia® i bland annat EU och USA.

Vanliga frågor finns det svar på i vår FAQ, vill du veta mer så hör av dig.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgivning för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

IR-kontakt