Chordates migränstudie presenteras på huvudvärkskongressen IHC 2023 i Seoul

Chordate har blivit inbjuden att presentera migränbehandlingen K.O.S på den internationella arenan, denna gång på den ansedda kongressen IHC 2023, International Headace Congress, som hålls i Seoul, Korea, 14-17 september 2023. Dr Hoffmann, en av de koordinerande studieledarna för PM007, kommer att i en poster-presentation redogöra för resultaten från studien om K.O.S effekt på individer med kronisk migrän. Chordate är också på plats som utställare under kongressen.

Kongressen IHC 2023 arrangeras vartannat år av International Headace Society, IHS, på olika platser i världen, denna gång i Seoul i Korea vilket är första gången eventet hålls i Asien sedan 2005.

– Intresset för studien och dess resultat är stort inom migränområdet, att vara med vid denna kongress är ett ypperligt tillfälle för oss att informera om K.O.S som behandlingsmetod till de absolut främsta inom migränfältet i världen, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

IHS är en internationell professionell organisation baserad i Storbritannien som samarbetar med andra för att gynna personer drabbade av huvudvärksstörningar. Som en välgörenhetsorganisation är IHS:s syfte att främja huvudvärksvetenskap, utbildning och hantering samt att öka medvetenheten om huvudvärk över hela världen.

För mer information om kongressen: https://ihc2023.org/
För mer information om IHS: https://ihs-headache.org/en/

Fler pressmeddelanden

Vi är ett svenskt medicintekniskt företag som är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Chordate har i över tio års tid utvecklat Ozilia® som bygger på Kinetic Oscillation Stimulation, en teknik för att behandla kronisk migrän och kronisk rinit. Vi har patent på Ozilia® i bland annat EU och USA.

Vanliga frågor finns det svar på i vår FAQ, vill du veta mer så hör av dig.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgivning för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

IR-kontakt