Chordates vd på kundbesök i Gulfregionen: ”En växande marknad med stor potential för Ozilia”

Chordate Medicals vd Anders Weilandt är nyss hemkommen från Saudiarabien och Förenade Arabemiraten där han träffat både befintliga och potentiella kunder, samt slutit avtal med en ny marknadsagent för UAE.

– Det har varit en givande vecka där jag tillsammans med vår General Manager för GCC Alain Durante och Janin Medical träffat flera vårdkedjor som är intresserade av Ozilia. Vi var även och besökte IMC International Medical Center Jeddah som har behandlat rinit med Ozilia under lång tid, och Nadicare Clinics med nu sex sjukhus i Jeddah som nyligen började använda Ozilia på den första kliniken, säger Anders Weilandt.

Gulfregionen har länge varit en av Chordates prioriterade marknader för att visa proof of concept, och Ozilia har under längre tid använts av flera privata sjukhus för behandling av rinit.

– Det är tydligt att behovet av behandlingar som Ozilia är stort i regionen och efter att rinitbehandlingen nu succesivt blir etablerad på marknaden är nästa steg att lansera Ozilia för kronisk migrän och samtidigt få in fler vårdbolag på rinitsidan, säger Anders Weilandt.

Fler pressmeddelanden

Vi är ett svenskt medicintekniskt företag som är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Chordate har i över tio års tid utvecklat Ozilia® som bygger på Kinetic Oscillation Stimulation, en teknik för att behandla kronisk migrän och kronisk rinit. Vi har patent på Ozilia® i bland annat EU och USA.

Vanliga frågor finns det svar på i vår FAQ, vill du veta mer så hör av dig.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgivning för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

IR-kontakt