Analyst Group i uppdaterad analys av Chordate Medical: Internationell uppmärksamhet

Analyst Group har publicerat en ny analys av Chordate Medical efter bolagets Q2-rapport som offentliggjordes 31 augusti 2023. I analysen kommenterar Analyst Group bland annat Chordates försäljningsarbete med fokus på en framtida exit, samt den internationella uppmärksamhet som bolagets migränstudie fått:

”Chordates migränstudie PM007 har under juni presenterats på American Headache Society Scientific Meeting i Austin Texas såväl som i Berlin på kongressen The German Migraine and Headache Society. Presentationerna togs emot väl och med stort intresse, där Chordate även efter dialog med läkare kunde bekräfta det stora behovet som finns kopplat till ett kompletterande behandlingsalternativ av kronisk migrän. Chordate har därefter blivit inbjudna att presentera sin migränbehandling på International Headache Congress (IHC) 2023 under september i Seoul och under oktober ska Chordate dessutom närvara på Deutscher Schmerzkongress i Mannheim och under november vid Neurologdagarna i Helsingfors. Det är mer än tydligt att Chordate, på kort tid, har fått och ännu får mycket uppmärksamhet kring sin migränbehandling.”

Läs hela analysen

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy