Biostock intervju: Chordates vd Anders Weilandt om Q1-rapporten

Efter att Chordate offentliggjort sin delårsrapport för Q1 2024 intervjuade Biostock bolagets vd Anders Weilandt. Han berättar i intervjun bland annat om bolagets position idag jämfört med ett år sedan.

”Vi har kommit framåt en bit sedan vi började bygga proof-of-concept i marknaden efter sommaren. Det är ett långsiktigt arbete som tar tid – men vi bygger steg för steg. Intäkter från repetitiv försäljning börjar visa sig, om än på låga nivåer räknat i kronor.”

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy