Chordates vd i Tel Aviv på IHSI 2022

I Tel Aviv hålls 27 oktober 2022 den internationella konferensen International Headache Symposium in Israel, IHSI 2022. Anders Weilandt, vd på Chordate är på plats och bolaget ställer ut för att nätverka med några av världens mest framstående kliniker och forskare för att dela expertis och kunskap.

– Syftet med vår närvaro här är att stödja vår partner Pharmores arbete med marknadstillträde och start av vår marknadsuppföljningsstudie. Det är värdefullt att träffa kollegor och forskare som är i framkant i branschen, inte minst med tanke på att Chordates migränbehandling börjar uppmärksammas internationellt. Vår framgångsrika subgruppsanalys visar att K.O.S är en lika bra, eller till och med bättre, behandling mot migrän än traditionella behandlingar, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

The International Headache Symposium in Israel samlar cirka 300 delegater, är den sjätte i ordningen och går av stapeln 27 oktober i Tel Aviv. Här presenteras bland annat den senaste forskningen och behandlingarna av huvudvärk och smärta i ansiktet.

I augusti tillkännagav bolaget avtal med Pharmore PSR LTD i Israel, för att introducera Chordates produkt på den israeliska marknaden.

Läs mer om symposiet.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy