Biostock intervju: Anders Weilandt berättar om satsningen i Tyskland

Biostock intervjuar Chordate Medicals vd Anders Weilandt om Chordates medverkan på den framstående smärtkongressen Deutsche Schmerzkongress i Mannheim, och varför Tyskland är en viktig marknad för bolaget.

”Marknadsintroduktionen i Tyskland går enligt plan, och handlar nu om att få till ett mindre antal kliniker som vill komma igång. Samtidigt arbetar vi på olika lösningar där patienten på sikt ska kunna få försäkringsersättning för behandlingen. Den tyska marknaden för huvudvärk är den i all jämförelse bäst utbyggda i Europa. En migränpatient har i allmänhet mycket god tillgång till strukturerad vård och relativt nära till specialister”, säger Anders Weilandt.

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy