Biostock intervjuar Chordates vd Anders Weilandt om Internationell specialistkongress och kommande milstolpar

Biostock intervjuar Chordate Medicals vd Anders Weilandt om International Headache Congress i Seoul där resultaten från migränstudien kommer presenteras, och om att manuskriptet till en vetenskaplig artikel nu har skickats in.

”Det är en mycket efterlängtad händelse som nu efter grundligt analys- och skrivarbete av författarna kan bockas av som levererat. Datamaterialet är omfattande och i många delar mycket intressant. Som jag förstått så har det varit en del arbete med att välja vad som skulle tas med i den här första artikeln. Det är inte osannolikt att vidare analys kan utmynna i flera artiklar över andra aspekter än de som redovisas i den här aktuella artiken. Sammantaget mycket bra att det är klart – och ett bra stöd för vårt marknadsarbete när artikeln är godkänd för publicering”, säger Anders Weilandt till Biostock.

Läs hela artikeln

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy