Chordate beviljas nytt patent av Europeiska patentverket

Chordate Medical Holding AB (publ), (”Chordate”, ”Bolaget”) meddelar att det Europeiska patentverket avser bevilja Chordates patentansökan EP 17168265.1 från 2017. Patentansökan rör vidareutveckling av bolagets behandlingsteknik mot främst kronisk migrän, Kinetic Oscillation Stimulation, K.O.S.

– Syftet med en fortsatt expansion av patentportföljen är att göra det svårare för en potentiell konkurrent att ta sig in på vår marknad. Bolagets immateriella rättigheter möjliggör exklusivitet på marknaden, vilket är en grundpelare i ägarvärdet som bolaget bygger, säger Anders Weilandt, vd på Chordate Medical.

Chordate Medical innehar cirka 71 patent fördelade på 26 länder och 9 patentfamiljer, som behandlar olika aspekter av bolagets behandlingstekniker. Att ansökan EP 17168265.1 nu beviljas innebär att ytterligare patent läggs till en växande portfölj som bolaget började bygga 2008.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy