Chordate Medical ställer ut på European Headache Congress i Barcelona

Chordate Medicals vd Anders Weilandt och CSO Jan Hermansson medverkar och ställer ut 6–9 december på European Headache Congress tillsammans med Chordates italienska distributör Vedise Hospital S.p.A. Chordate kommer presentera Ozilia och även fallbeskrivningen från migränstudien PM007.

– EHC är en av de största mötesplatserna för läkare och andra verksamma inom huvudvärk i allmänhet och migrän i synnerhet. Vi räknar med ett stort antal italienska delegater på kongressen och Vedise kan fånga upp de förfrågningar om Ozilia som uppkommer, säger Anders Weilandt.

european headache congress

2023 års upplaga av European Headache Congress har temat Headache: Expanding the horizon och under kongressens fyra dagar kommer de senaste utvecklingarna och innovationerna inom huvudvärksområdet lyftas fram. Förutom Italien kommer det även delegater från andra europeiska marknader som är viktiga för Chordate.

– Det här är ännu en möjlighet för oss att öka kännedomen om Ozilia. Vi har deltagit på ett flertal kongresser under de senaste månaderna och gemensamt för alla är att intresset för Ozilia har varit stort, säger Anders Weilandt.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy