Chordate presenterar Ozilia på LSX World Congress 29–30 april

Chordate Medical deltar på årets upplaga av LSX World Congress i London 29–30 april. LSX World Congress är ledande inom den globala life science-sektorn på att koppla ihop innovativa nya lösningar och start up-företag med de största bolagen och investerare.

– LSX samlar potentiella investerar inom biotech, medtech och healthtech från hela världen på ett och samma ställe. Det är ett väldigt passande forum för oss att presentera Ozilia som den senaste utvecklingen inom migränbehandling, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

Årets upplaga av LSX World Congress är den tionde i ordningen. Evenemangets syfte är att koppla samman kapital med innovativa utvecklingar för att hjälpa till att skapa morgondagens hälsolösningar som kan hjälpa fler människor.

– Vi har redan den vetenskapliga evidensen på plats och börjar visa proof of concept på flera av våra fokusmarknader, nästa steg i bolagets strategi är då att hitta en köpare av bolaget. På LSX World Congress och andra liknande evenemang som vi deltar i under våren finns precis rätt målgrupp för oss.

Läs mer om LSX World Congress

Fler pressmeddelanden

Vi är ett svenskt medicintekniskt företag som är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Chordate har i över tio års tid utvecklat Ozilia® som bygger på Kinetic Oscillation Stimulation, en teknik för att behandla kronisk migrän och kronisk rinit. Vi har patent på Ozilia® i bland annat EU och USA.

Vanliga frågor finns det svar på i vår FAQ, vill du veta mer så hör av dig.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgivning för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

IR-kontakt